Vernieuwing in de raad: Mees Porschen

Teylingen heeft onder de VVD de afgelopen jaren een stabiel en goed werkend gemeentebestuur gehad, wat de VVD ook de komende 4 jaar graag wilt voorzetten.

Mijn naam is Mees Porschen, en ik woon in Voorhout. Ik ben sinds afgelopen april actief bij de VVD in Teylingen en sinds januari van dat jaar lid van de JOVD. Ik ben 18 jaar oud en doe een MBO opleiding tot Junior Accountmanager in Haarlem. Ik ben daarnaast ook de jongste kandidaat op de lijst.

De VVD in Teylingen blijft zich inzetten voor de vrijheid van de inwoner. Teylingen is in de regio nog steeds de gemeente met de laagste woonlasten en als het aan de VVD ligt houden we dat zo.

Voor jongeren is de VVD echt de partij in Teylingen. Wij zetten ons in voor starterswoningen in de nieuwbouw, startersleningen voor ondernemende jongeren. Openbaar vervoer vinden wij ook zeer belangrijk! Sport staat bij ons ook zeer hoog, het sporten moet comfortabel, bereikbaar en niet te duur zijn waardoor het aantrekkelijk is om fit te blijven. Je kan ons ook altijd al je vragen over de plannen sturen via facebook. In de toekomst willen we ook jongerenbijeenkomsten blijven organiseren zoals een avondje sushi maken en eten om met elkaar te sparren over nieuwe plannen en ideeën voor de gemeente.

Kies dus in Teylingen voor plek 13 op lijst 1 voor een jonge liberaal in de gemeenteraad!

Mees Porschen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *