Over ons

De Blaeuwe Hoedt is het onafhankelijke afdelingsblad van de Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) afdeling Leiden en omstreken.

Per acclamatie opgericht de dato 8 maart 2016, op de Jaarlijkse Afdelingsvergadering van onze mooie en keihard groeiende afdeling, begon dit kersverse tijdschrift zijn bestaan op moderne wijze in een digitaal jasje.

Op deze website zult u liberaal commentaar, bespiegelingen op de actualiteit en overpeinzingen over politieke thema’s vinden.

Huidig hoofdredacteur: Wim Hermans
Hoofdredacteur september 2017 – juni 2018: Aron Rijsdorp
Hoofdredacteur september 2016 – september 2017: Bas de Ruig
Hoofdredacteur maart 2016 – september 2016 en oprichter: Alexander de Bree

Wij wensen u veel leesplezier.

Algemene zaken en privacybeleid
De artikelen worden gepubliceerd op persoonlijke titel en kunnen ieder moment worden gewijzigd of verwijderd, wanneer de auteur daar een expliciete wens voor heeft gegeven. De hoofdredacteur beheert de website en is verantwoordelijk voor de uitingen die gedaan worden. De vrijheid van meningsuiting staat hoog bij ons in het vaandel en iedereen mag artikelen insturen, maar artikelen dienen wel aan de fatsoensnormen te voldoen en een bepaalde vorm van vrijheid te bepleiten. Door een mail te sturen naar redactie.dehoedt@gmail.com kan de hoofdredacteur worden bereikt.

De Blaeuwe Hoedt behoudt auteursrechten op de artikelen die op deze website zijn gepubliceerd en het logo dat is afgebeeld. In de artikelen kan echter worden doorverwezen naar andere websites. De Blaeuwe Hoedt is niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacyregelingen van die externe websites. In de artikelen worden afbeeldingen gebruikt waarvan getracht wordt de rechthebbenden hiervan te vermelden. Wanneer een eigenaar van grafisch materiaal desondanks van mening is dat zijn of haar fotorechten zijn geschonden, kan worden gemaild naar redactie.dehoedt@gmail.com

De Blaeuwe Hoedt is gevrijwaard voor alle schade die zou kunnen voorkomen als gevolg van het gebruik van de website zoals virussen en defecten aan de apparatuur.

LogoJovdLeiden